Translate

duminică, 24 august 2014

Avem o tara asa frumoasa si multi nu cunosc toate obiectivele turistice. Voi pune cateva imagini din tara unde in alta parte nu veti gasi.sursa :http://www.inromania.info/
Lacul Bolboci desi este un lac artificial este deosebit datorita muntilor Bucegi si valea Ialomitei, la doar 8 kilometri de statiunea Sinaia.
lacul-bolboci
Castelul Huniazilor este monumentul remarcabil si marca turistica a judetului Hunedoara. Este o constructie impunatoare, inalta, cu turnuri, turnulete, ferestre si balcoane, ce a fost transformata in muzeu. Castelul Huniazilor a fost cladit de catre Iancu de Hunedoara, in secolul XV, pe locul unei intarituri mult mai vechi ce se afla pe o stanca, inconjurata de apele paraului Zlasti.
Cast-hun-14775
Pestera Ghetarul, Crisana  situata in Muntii Bihorului, in apropiere de Varful Piatra Galbenii si Varful Cuculeul de Fier, la o altitudine de 1165 metri.
pestera-ghetarul
Chipul lui Decebal a fost construit în zona Cazanelor Mici, pe malul stâng al Dunării, în golful Mraconia.
Decebal2
Statiunea Mogosa din judetul Maramures este un loc frumos prin simplitate si naturalete. De altfel, zona Maramuresului este recunoscuta pentru traditiile si aerul curat, fiind ideala pentru evadarea din marile orase si din rutina de zi cu zi
.mogosa
Delta Dunarii, paradisul pasarilor si trestiilor, al puzderiilor de pesti este o regiune de mare frumusete turistica si de un real interes stiintific. Suprafata este de 5.050 kmp (din care 4.340 kmp pe teritorul Romaniei), iar altitudinea medie este de 31 m, in mare parte regiunea fiind aflata sub ape.
descărcare
Pacat ca aceasta tara a fost condusa dupa anii "90" numai de oameni care au pus pe primul plan imbogatirea lor.
Next
Postare mai nouă
Previous
This is the last post.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate