Translate

vineri, 23 octombrie 2015

 Draga mea femeie frumoasa,
 Astazi vreau sa vorbim despre senzualitatea feminina, despre armele ascunse ale femeii si despre un altfel de sexualitate, sexualitate ce iti vindeca mintea si corpul te scapa de depresii, anxietate, crampe, dureri de cap etc. 
 
Ce stii despre Kama Sutra?
In ziua de astazi, notiunea de Kama Sutra este asociata cu pozitiile sexuale si multi considera ca este ceva mult prea vulgar sau prea superficial. Pozitiile sexuale sunt, intr-adevar, tratate pe larg in lucrare,  dar sunt aduse la nivel de arta si este  numai in una din cele 7 parti ale acesteia. 
Kama Sutra este o culegere de texte indiene, in versuri, ce vorbeste despre normele sexualitatii sau placerii. Kama inseamna placere senzuala sau sexuala, iar Sutra legi sau reguli. Lucrarea este in cea mai mare parte un cumul de sfaturi despre practicile sexuale
 Indienii considera inca din cele mai vechi timpuri ca mintea si corpul sunt ingredientele unui intreg ideal si nu au cum sa fie in contradictie. Kama Sutra este la fel de necesara precum mancarea pentru sanatatea si starea noastra de bine.
 Iata cateva din cele mai pretioase lectii care te va face sa descoperi parti nedescoperite inca alesenzualitatii si sexualitatii tale. Vei ajunge la placeri atat de intense cum nici nu ai visat vreodata.

 Fii femeie desteapta si ia aminte la aceste lectii care te vor face sa zbori pe cele mai inalte culmi ale placerii. Atat pe tine cat si pe partenerul tau.

1. Exprima-ti senzualitatea 

Cucereste-ti partenerul dinainte sa ajungeti in dormitor printr-o atitudine deschisa si senzuala. Fii mandra de feminitatea ta si alinta-l cu atingeri dragastoase. Transmite-i treptat din senzualitatea ta si atrage-l in jocul tau erotic.
Urmeaza exemplul indiencelor care sunt niste femei ispititoare si iscusite in pat, femei ce ar innebuni orice barbat. Pun pe primul plan pasiunea, erotismul si nu trateaza sexul doar ca pe un act fizic de eliberare.

2. Lasa timiditatea si inhibitiile la usa.

Stii vorba aceea: “Femeia ideala este – bucatareasa in bucatarie, doamna in societate si curva in pat”?
A doua lectie pe care trebuie sa o retii: uita de inhibitii. Invinge-ti timiditatea si odata ajunsa in pat transforma-te intr-o femeie pasionala. Priveste sexul ca pe o arta rafinata si imagineaza-ti ca tu si partenerul tau sunteti actorii principali. Fii mandra de corpul tau, invita-l sa te atinga si raspunde-i cu un tratament asemanator.

3. Creeaza un cadru erotic

Cel putin pentru o noapte, transforma-ti dormitorul intr-o incapere exotica. Ambianta are o contributie majora pentru o noapte de neuitat. Alege o veioza intr-o culoare calda si o lenjerie de pat asemanatoare.
Nu uita de lumari apoi completeaza atmosfera cu o muzica relaxanta si betisoare parfumate. Apoi asteapta-ti iubitul intr-o lenjerie sexy.

4. Fii mandra de corpul tau

Am spus deja ca trebuie sa fii dezinhibata, nu? Asadar, acum este momentul perfect cand poti sa aplici aceasta lectie. Fii mandra de corpul tau si atinge-te exact asa cum ai vrea sa te atinga si el. Nici nu stii de cand isi doreste sa te masturbezi in fata lui.

5. Invata arta mangaierilor

Kamasutra acorda o atentie importanta mangaierilor. Atingerea este fundamentala in timpul actului sexual. Mangaierile pasionale pot crea senzatii intense de placere si fericire, asemanatoare orgasmului. 
Asadar, invata sa comunici cu ajutorul palmelor. Nu te concentra doar asupra zonelor erogene cunoscute, ci ai grija sa ii rasfeti fiecare parte a corpului.

6. Imbina placerea cu durerea

Imbina atingerile fine cu zgarieturi usoare sau muscaturi senzuale. O sa-i exciti la maxim terminatiile nervoase dar si imaginatia. Sexul trebuie sa fie de fiecare data altfel. Alternati partide romantice de dragoste, cu nopti fierbinti dezinhibate.

7. Schimba locul, schimba pozitiile

Patul moale sigur iti asigura confort, insa ar fi cazul sa-l inlocuiesti din cand in cand. Nu lasa rutina sa intre in viata ta sentimentala si fii cat mai spontana. Schimba locul in care faci dragoste, variaza pozitiile, astfel incat sa-i mentii permanent interesul aprins.

8. Bucura-te impreuna cu el

Aceasta tehnica spirituala o sa va apropie cat mai profound. In momentele de intimitate, nu neaparat cand faceti dragoste, concentrateaza-te mai mult asupra iubitului tau. Foloseste-te de gesturi simple pentru a-i transmite si lui din energia ta afectuoasa. Propune-i sa va asezati fata in fata, astfel incat sa va puteti privi in ochi si impartasiti-va gandurile.

9. Amana orgasmul

Da, ai citit foarte bine! Asemenea unui desert delicios care se lasa asteptat, orgasmul trebuie amanat. Sexul in viziunea orientalilor este pasional, variat si tandru. In acest fel ajuta la o conexiune mai buna intre parteneri si orgasmul va fi mult mai intens.

10. Invata arta respiratiei 

Relaxarea este esentiala pentru orgasm, iar respiratia adanca poate face minuni in acest sens. Atunci cand te concentrezi asupra respiratiei adanci, iti poti induce o stare de relaxare mai adanca.
In acest mod, uiti de orice lucru care ti-ar putea distrage atentia si poti explora senzatiile mai bine. In afara de efectul de relaxare indus de respiratia adanca, aceasta contribuie si la oxigenarea puternica a creierul, iar fiecare gest al partenerului poate fi astfel perceput mai puternic, pentru a te aduce cu adevarat pe culmile placerii.

Cireasa de pe tort – asfixierea erotica

Specialistii ii spun asfixiere erotica si iti va oferi orgasme mai intense decat ai trait vreodata.
Explicatia?
Creierul nu mai primeste suficient oxigen si in consecinta starea de …plutire….este mai prezenta, intensificand starea de excitatie nu doar in zona pubiana ci in tot corpul si pentru mai mult timp.
Vei vedea…. Stele verzi la propriu, sau chiar o ploaie de stele..Mai ca poti sa le aduni….atunci cand  am orgasm si mana cuiva stie  cat sa stranga…

 !! Atentie insa ca acest joc poate devei periculos daca nu este facut cu masura!!

Exista si alte cai mai sigure de a-ti mari intensitatea placerii sexuale in afara de asfixierea erotica:
- capul asezat in jos, atarnat pe marginea patului -este o metoda sigura si care aminteste de jocurile din copilarie. Daca simti vreun disconfort poti oricand sa te ridici.
– sa iti tii respiratia intentionat atunci cand te apropii de orgasm daca nu folosesti obiecte care te impiedica sa respiri, instinctual corpul tau te va obliga sa inspiri atunci cand chiar ai nevoie. Si iti salveaza si viata.
– daca vrei sa ii dai partenerului mai mult control in acest joc `de-a asfixia` poti sa ii spui cand sa te ajute sa iti tii respiratia, insa comenzile trebuie sa le dai doar tu, mai bine zis corpul tau
Desi variantele de mai sus nu ofera senzatii la fel de tari precum asfixia temporara sunt totusi singurele metode care iti mentine viata sexuala in limitele normale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate