Translate

duminică, 21 septembrie 2014

frumos
Uleiurile sunt tot mai apreciate de stilişti pentru efectele lor de refacere a structurii firului de păr, iar terapeutii recomanda în diverse preparate utilizarea uleiurilor de păr pentru tratarea a numeroase afectiuni ale scalpului, cum ar fi căderea părului, mătreaţă etc.
Descoperă cele mai importante proprietăţi ale uleiurilor pentru păr.

Uleiul de ricin nu doar îmbunătăţeşte aspectul firului de par şi îl face mai sănătos, dar este totodată un excelent tratament pentru par. Este indicat pentru parul rebel, parul care creşte greu (mai ales la persoanele fumatoare), în cazul alopeciei sau căderii  exagerate a părului, dar şi pentru firul subţire.

Desigur, uleiul de ricin poate fi folosit pentru toate tipurile de par, insa si pentru cel fragil, devitalizat, rar sau uscat prezintă efecte uluitoare.
În privinţa scalpului, uleiul de ricin tratează pielea sensibilă, mătreaţă, inflamatiile şi reduce o serie de afectiuni cutanate, cum ar fi verucile (negii)


voluminos
Uleiul de cocos, este poate cea mai buna alegere pentru parul lipsit de strălucire sau cel care se încurcă repede. Hidratează intens firul de păr şi reduce căderea acestuia, părul devine mai puternic, cu aspect revitalizat şi îngrijit. Pentru ca uleiul de cocos este bogat în vitamina E, nu este nevoie sa îl amestecati în diverse măşti de par, el fiind suficient de hrănitor si bogat în vitamine, încat nu aveţi nevoie de alte ingrediente.

Uleiul de jojoba este ideal dacă ai probleme cu scalpul, pentru ca acest ulei prezintă o formula moleculară cu totul specială: se aseamănă foarte mult cu structura grasă, naturală a pielii noastre.
De aici şi îmbunătăţirile sale multiple în îngrijirea pielii, a tenului şi a scalpului.

Uleiul de argan acţionează delicat asupra firului de par, fiind indicat inclusiv persoanelor cu par gras. Acesta nu încarcă parul, nu îngroşă firul de par, însă îl hrăneşte în profunzime şi previne apariţia firelor despicate. Stimulează creşterea părului şi poate fi folosit doar pe varfurile părului, actionand destul de puternic.

Sursa:http://healthy.kudika.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate